Ordbild som säger "Tänk om"
du skulle börja
Illustration av ett tåg
Vill du ha en bättre ekonomi och hälsa som slutstation för dina resor? Då är det en bra idé att börja resa mer med tåg! För på köpet får du inte bara gratis vardagsmotion när du promenerar till och från stationen. Utan också en stund som du kan göra vad du vill med. En chans att läsa nyheter, planera middagen eller lyssna på din favoritpodcast. På tåget kan du även påbörja eller avsluta jobbdagen medan det skånska landskapet swishar förbi.
Illustration av en lampa som lyser
Gör resan från tanke till handling​
Växla upp tågpendlingen med hjälp av dessa tips!​

Provåk med kollektivtrafiken! Gör en intresseanmälan hos Skånetrafiken så har du chansen att få provåka gratis under 15 dagar.

Läs mer

Undersök om du kan använda någon av kommunens många pendlarparkeringar för att slippa ta bilen hela resan.​

Läs mer

Välj biljetten som passar din vardag bäst! Om du jobbar hemma ibland eller vill resa med olika färdmedel olika dagar är till exempel är Flex 10/30 en smart biljett.

Läs mer

Ta med dig en flaska med vatten om du blir törstig på resan! Maila oss och skriv din adress så får du en vattenflaska på posten. Gäller så långt lagret räcker.​

Maila oss

Promenera eller cykla till och från tågstationen så får du ​massor av gratismotion på köpet!​ I mån av plats får du dessutom ta med dig cykeln ombord.​

Utnyttja pausen i vardagen till att vila, lyssna på din favoritpodcast eller ja, precis vad du vill!​

Då skulle du
Få vardagsmotion på väg till och från stationen
Få tid över till att göra annat under resans gång
Spara dyra bränslepengar
Göra en klimatinsats
Slippa sitta i bilkö eller leta parkering
This is some text inside of a div block.